Neden mi?
‘’9 seçim kaybetmiş Genel Başkandan lider olmaz’’derim de ondan. Çenemi tutamam yani. Bırakın delegeyi, yaka paça kapı dışarı eder, üyelikten de atarlar.
CHP’nin iç işleyişinden gözlemlerim bu noktada.
Biraz ayrıntıya gireyim.
Türkiye halkıdır benim için yurttaşlık kavramı.
Türkiye halklarını reddederim.
1930’ların CHP’lisiyim der, Tunceli ve rahmetli Kamer GENÇ’e selam gönderirim.
‘’ Yerel yönetimlerde özerklik şartını biz getireceğiz’’ diyen bir genel başkana rest çekerim.
7 haziran genel seçimlerinde, İstanbul Esenkent’te HDP bölücüleriyle, el ele halay çeken kör gözlüleri, cin fikirleri teker teker bulup, ait oldukları PKK saflarına iade ederim.
HDP bir siyasi parti değil, Türkiye’nin bir siyasi hareketi değil, kravatlı taşeronlardır derim.
9 seçim kaybettin ey Kılıçdaroğlu, çekil köşene, projeydin tutmadı, ulusal damarı hala CHP’ de kurutamadın derim.
Derim de, bugün ki kurultaya bakınca, desem ne olur demesem ne olur sevgili dostlar. Biri atı alıp Üsküdar’ı geçerken, diğeri de Dersim yollarında.
Mustafa Kemal’e asker değil de yoldaş olursan bu topraklarda adama ‘’Dersim’liyim ben, Dersim’li Kemal ‘’ diye bağırtırırlar CHP Genel Başkan koltuklarında.
Ha öncesi mi?
2002 yılında bir kasetin altına boylu boyunca yatmış, yıllar sonra pazarlığı da elinde patlamış durumda.
Günahı vebali boynuna ama hakkımız var ararız her ortamda. 3 ay bile dayanamaz dediği canavar 15 yıldır kılıç sallıyor cumhuriyetin dallarına.
Neymiş yahu şu delegelik makamı?
Nasıl bir makammış ki CHP’yi musalla taşına kucaklayıp taşıyan taşıyana.
Kör müsünüz?
Sağır mı?
Yoksa, yoksa kurgulanmış birlikte iş tutanlar mı?
9 seçim diyoruz, 9 seçim ey delege, yetmez ama evet diyorsunuz, bu CHP’ye reva mı?
Bu ülkenin kurucu değerlerine reva mı?
Be hey her liderin askerleri!
Be hey yetmez ama evetçileri!
Be hey her zamanların gönüllü kaybedicileri!
Be hey lider müridleri!
Utanın ATATÜRK’TEN!
Atatürk’ten utanın!
Bu CHP’de nerede kurtuluş ve kuruluş değerleri?
Atatürk ile kalın.
Selam ile…
Cem AYAZ
Not: Sayın Ümit Kocasakal’a da bir mesajım var.
Bir elin nesi var, iki elin sesi var derler güzel Türkçe’mizde, kulak verseniz iyi olur değil mi?
Parlamentohaber/Korku yok!