METEOROLOJİ’DEN 5 İLE SARI UYARI : SEL VE HEYELANA DİKKAT

Meteoroloji; Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’de yerel kuvvetli yağışların beklendiğini açıkladı. AFAD; ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

METEOROLOJİ’DEN 5 İLE SARI UYARI : SEL VE HEYELANA DİKKAT
Yayınlama: 09.09.2020
5
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan uyarıya göre, Çarşamba günü Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor. 

Samsun’un doğusu ile Ordu’nun iç kesimlerinde yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.

AFAD da yağışın neden olabileceği sel, su baskını, heyelan ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda bir uyarı mesajı yayınladı.

https://twitter.com/AFADBaskanlik/status/1303302567611576320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1303302567611576320%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.trthaber.com%2Fhaber%2Fturkiye%2Fmeteorolojiden-5-ile-sari-uyari-sel-ve-heyelana-dikkat-514772.html

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı