İnsan Kaçakçısı, Kaçakları Türkiye’ye Nasıl Getirdiğini Anlattı!

Sosyal medyada on binlerce takipçisi bulunan bir insan kaçakçısı, Türkiye’ye hangi güzergahtan hangi vasıtaları kullanarak kaçakları getirdiğini gösteren bir video paylaştı.

İnsan Kaçakçısı, Kaçakları Türkiye’ye Nasıl Getirdiğini Anlattı!
Yayınlama: 15.04.2022
30
A+
A-

Aykırı’dan Berat Temiz’in haberine göre; Türkiye’de son günlerde kaçak geçişlerle ilgili tartışmalar sürerken yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Kaçakların sayısının fazlalaşmasıyla birlikte asayiş olaylarında artış meydana geldi. Konuya ilişkin kamuoyundaki tepkiler de aynı doğrultuda devam ediyor.

Afganistan ve Pakistan uyruklu çok sayıda kişinin Türkiye’ye kaçak bir şekilde giriş yaptığı bilinirken bir insan kaçakçısının paylaşımları ortaya çıktı.

TikTok’ta 30 bine yakın takipçisi bulunan ve “Sear_mahrzoi” ismiyle paylaşım yapan bir insan kaçakçısı, yayınladığı videoyla Türkiye’ye nasıl geldiklerini animasyon olarak anlattı.

https://twitter.com/parlamentohaber/status/1515031037126000650?s=20&t=9ZH2x3WU3LsSXB1Iun2uTA

İnsan kaçakçısı, Afganistan’ın başkenti Kabil’den Türkiye’ye kadar tüm güzergahı ve kullandıkları vasıtaları tek tek gösterdi. 

Kaçakçının videolarına çok sayıda Afganın yorum yapması ise dikkat çekti. Afganların yorumlarda hangi ülkelere nasıl gittiğini yazdığı ya da nasıl gidebileceğini sorduğu görüldü.

Kaynak: Aykırı

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı