TÜGVA Belgeleri: Üsküdar’daki İftarın Faturası Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Talep Edildiği Ortaya Çıktı

TÜGVA sızıntısındaki belgelerde, vakfın Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde yurtlarda kalan öğrenci ve il temsilcileri için verilecek iftar yemeği için düzenlenen yemeğin Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden talep edildiği ortaya çıktı.

TÜGVA Belgeleri: Üsküdar’daki İftarın Faturası Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Talep Edildiği Ortaya Çıktı
Yayınlama: 02.11.2021
Düzenleme: 01.11.2021 20:56
21
A+
A-

Gazeteci Metin Cihan’ın paylaşımını yaptığı TÜGVA sızıntısındaki belgelere göre vakfın Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde yurtlarda kalan öğrenci ve il temsilcileri için verilecek iftar yemeği için 500 kişilik yemek ikram edilmesi istenmiş.

22 Ağustos 2016 tarihli ve Vakıf Genel Müdürü Salih Çil imzalı olarak hazırlanan belgede vakfın tanıtım metninin bulunduğu kısa bir paragrafın ardından, “Bu kapsamda, 28 veya 29.06.2016 günü İstanbulda misafirimiz olup yurtlarımızda kalan ve gençler ve il temsilcilerimizle Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde toplam 500 kişilik,  iftar ikram edilmesi konusunda gereğini  arz ederim.” denilerek, iftar yemeğinin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması isteniyor.

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı