İZMİR, ANTALYA VE BURSA’NIN AKCİĞERLERİ YANIYOR

Antalya’nın Manavgat, Bursa’nın Mudanya ilçesi ve İzmir’in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangınlara müdahale sürüyor.

İZMİR, ANTALYA VE BURSA’NIN AKCİĞERLERİ YANIYOR
Yayınlama: 22.08.2020
10
A+
A-

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Yeniköy Mahallesi Yerköprü mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince 1 uçak, 2 helikopter ve çok sayıda arazözle müdahale ediliyor. Antalya’nın Serik ilçesinde de bugün ormanlı alanda bir yangın meydana gelmişti.

Bursa’nın Mudanya ilçesi Kırsal Dereköy Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda bölgeye ulaşan Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, alevleri söndürmek için çalışma başlattı.

Çalışmalara helikopterle de destek sağlanan alanda ekiplerin yangını kontrol altına alma çabası sürüyor.

İzmir’in Çeşme ilçesi Çiftlikköy’deki ormanlık bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yerleşim alanına yakın noktada başlayan yangın bölgesine İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler gönderildi.

Alevleri kontrol altına alabilmek için 2 helikopter ve 4 arazözle müdahale sürüyor.

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı