İyi Parti’de ikinci istifa

İYİ Parti’de bir günde ikinci istifa yaşandı. Kocaeli İl Başkanı Ulusoy’un ardından kurucu üye Cevher Cevheri de partiyi

İyi Parti’de ikinci istifa
Yayınlama: 09.11.2017
5
A+
A-

MHP’den ihraç edildikten sonra İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener’in cephesinde ikinci istifa haberi geldi.

CNN Türk’te yer alan habere göre, dün akşam saatlerinde ise İYİ Parti Kurucular Kurulu’nda yer alan Cevher Cevheri istifa etti. Cevheri’nin istifasını genel merkeze ilettiği belirtilirken, kulislerde Başkanlık Divanı’nda yer almaması üzerine kırgınlık yaşadığı iddia ediliyor.

Haluk Ulusoy’un da Kocaeli il başkanı olarak görevlendirildikten sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili yaptığı paylaşımlar ortaya çıkmış, “Devlet Bahçeli Allah bir an önce senin helvanı yemeyi nasip etsin” ifadeleri tartışma yaratmıştı. Ulusoy ardından istifa etti.

Parlamentohaber.com | Korku yok!

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı