Iniesta, Podolski’nin takım arkadaşı oldu

Tüm kariyerini Barcelona’da devam ettiren ve İspanya futbolunun en önemli yıldızlarından olan Andres Iniesta, Japon ekibi Vissel Kobe’ye transfer oldu.

Iniesta, Podolski’nin takım arkadaşı oldu
Yayınlama: 25.05.2018
16
A+
A-

Vissel Kobe Kulübünden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya varıldığı bildirildi. Açıklamada, futbolcunun alacağı ücretle ilgili bir paylaşımda bulunulmadı.

Altyapısından yetiştiği, A takımda 674 maça çıktığı ve 32 kupa kazandığı Barcelona Kulübüne geçen günlerde gözyaşlarıyla veda eden İspanyol futbolcu Iniesta, Katalan temsilcisinde 9 La Liga, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Süper Kupası, 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 6 İspanya Kral Kupası ve 7 İspanya Süper Kupası kazandı.

Iniesta, bir dönem Galatasaray forması da giyen Lukas Podolski ile Vissel Kobe’nin başarısı için ter dökecek.

Parlamentohaber.com | Korku yok!

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı