Kamuda tasarruf tedbirleri, kağıt üzerinde kaldı. 13 Mayıs’ta açıklanan ve 17 Mayıs’ta Resmi Gazete’de yayımlanan Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nin ardından hükümet konakları için yapılan harcamalar hız kesmedi. Son olarak Edirne Enez Hükümet Konağı için 82 milyon 900 bin TL’lik sözleşmeye imza atıldı.
21.06.2024
Tasarruf Unutuldu: Hükümet Konağı için 82.9 Milyon TL’lik Sözleşmeye İmza Atıldı için yorumlar kapalı
Kamuda tasarruf lafta kaldı... Hükümet konaklarının yapımı için ihaleler devam ediyor. Son olarak Şimşek'in açıklamasının ardından Manisa'da bir konak için 94,8 milyon TL'ye yeni sözleşme imzalandı.
28.05.2024
Tasarruf Tedbirleri Lafta Kaldı, Konak İçin Milyonlar Harcandı için yorumlar kapalı
Kamuda tasarruf tedbirleri için bir dizi önlem alınırken AKP’li Pendik Belediyesi, vatandaşlara dağıtmak için 10.9 milyon TL’ye, üzerinde belediye başkanı Ahmet Cin’in isminin yazılı olduğu 50 bin adet tepsi ve 50 bin adet kahve seti aldı.
11.05.2024
AKP’li Pendik Belediyesi, 10.9 Milyona Kahve Seti Aldı için yorumlar kapalı