Fenerbahçe – Kalamış Yat Limanı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ’ye ait “Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı”, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 40 yıl süreyle ‘işletme hakkının verilmesi’ yöntemiyle özelleştiriliyor. Daha önde Koç Holding'e verilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ihalesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 19 Ocak 2022 tarihinde iptal edilmişti.
07.07.2022
Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı Yeniden İhaleye Çıkarılıyor için yorumlar kapalı
22
Koç Holding, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesinin Cumhurbaşkanı kararıyla iptal edildiğini açıkladı. İhaleyi 12 Kasım 2021’de onaylayan Erdoğan, limanın Koç’a devrine izin vermişti. 2013 yılında da Koç’un kazandığı otoyol ihalesi iptal edilmişti.
22.01.2022
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koç’un Kazandığı İhaleyi İptal Etti için yorumlar kapalı
13
Tartışmalara neden olan özelleştirme kararı sonrasında Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı resmen Koç Holding'e verildi. Karar Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayımlandı.
12.11.2021
Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın İşletmesi, Koç Holding’e Verildi için yorumlar kapalı
12
Tek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri'nin, Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nı özelleştirme ihalesi yapıldı.
07.10.2021
AKP Özelleştirmeye Devam Ediyor: Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı için 2.5 Milyar TL’lik Teklif için yorumlar kapalı
4
Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıl süreyle işletme hakkının devredilmesi yöntemiyle özelleştirilecek.
27.03.2021
AKP Özelleştirmeye Devam Ediyor: Sıra Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nda için yorumlar kapalı
51
1986 yılında başlayan, AKP iktidarı döneminde hız kazanan özelleştirmeler sonucu 268 kurum ve işletmede kamu hissesi kalmadı. İktidarın son hedefi, daha önce yeterli teklif alamadığı için özelleştiremediği limanları elden çıkartmak
19.05.2020
AKP ÖZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR: SIRA LİMANLARDA için yorumlar kapalı
6