CHP’DEN ADAY MI OLACAK?

Sabah yazarı Mahmut Övür, CHP’nin 2019’un mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde Beşiktaş Belediye Başkanlığı için Fikret Orman’ı aday gösterebileceğini öne sürdü. Övür, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de konu hakkında bir görüşme yaptığını öne sürdü.

CHP’DEN ADAY MI OLACAK?
Yayınlama: 02.10.2018
9
A+
A-

“Siyaset kulislerinde bir beşiktaşlı” başlığıyla yayımlanan yazısında, CHP kulislerinin hareketli olduğunu belirten Övür, “İzmir’de Aziz Kocaoğlu’nun, İstanbul’da ise Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün aday olmayacaklarını açıklamaları, hem Muharrem İnce’ye destek verenlerin devreden çıktığını hem de piyasanın yükseldiğini gösteriyor” diye yazdı. Övür, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bu seçim merkezleri garanti olduğu için cazip tabii… Bu yüzden de fazla uğraşmak istemeyenlerin gözü hep oralarda. O ilçelerden biri de İstanbul Beşiktaş… Göz koyanlara gelince, son günlerde kulislerde konuşulan bir isim gerçekten şaşırtıcı; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman. İlk başta inanmadım ama kulislerde söylenenler yabana atılacak gibi değil; “Orman önce kendisi için Kemal Bey’le konuştu. Ama sonra ne olduysa yönetimden Şafak Yazıcıoğlu adı dolaşmaya başladı.”

Geçmişte eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da Beşiktaş’tan gelmişti. Sürpriz mi değil mi göreceğiz.”

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı