PUTİN’İ DAVET ETTİLER

Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i gelecek yılın başlarında ABD’ye davet ettiklerini söyledi.

PUTİN’İ DAVET ETTİLER
Yayınlama: 27.10.2018
6
A+
A-

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Gürcistan’da düzenlediği basın toplantısında, Moskova ziyareti sırasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e resmi davet ilettiğini ifade etti.

Bolton, kabul edilmesi halinde Putin’in gelecek yılın başında ABD’ye gelmesinin beklendiğini kaydetti.

Putin ile Trump’ın ayrıca 11 Kasım’da Paris’te bir araya gelmesi bekleniyor. İkili, daha önce Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de ilk kez baş başa bir görüşme gerçekleştirmişti.

Putin, en son 2015 yılında Amerikan topraklarında bir ABD başkanı ile görüşmüştü. Rusya lideri dönemin Başkanı Barack Obama ile bir araya gelmişti.

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı