Erdoğan’ı eleştirdi, o günü karakolda geçirdi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dair sosyal medya hesabından esprili ve eleştirel bir paylaşım yapan

Erdoğan’ı eleştirdi, o günü karakolda geçirdi
Yayınlama: 01.01.2018
4
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dair sosyal medya hesabından esprili ve eleştirel bir paylaşım yapan yurttaş, Erdoğan’ın şehre gelişinden bir gün önce gözaltına alındı.

AKP 6. olağan kongresi için Sinop’a gelmeden bir gün önce “Hakan Akıncı” isimli vatandaş polis tarafından gözaltına alındı. Daha önce sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği için tutuklanan ve cezaevine konulan Hakan Akıncı bir müddet sonra serbest bırakılmıştı.

Halksesi.com’dan Mete Çağdaş’ın haberine göre; kendisine ait sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet yetkililerini eleştirdiği belirtilen Akıncı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinop’a gelmeden bir gün önce yine sosyal medya hesabından “İnsanın sevmediği ot, burnunun dibinde biter misali; Erdoğan yarın ilimize geliyor! Kara Cumartesi” diye paylaşımda bulundu.
Hakan Akıncı önceki gün sabah Erdoğan’ın Sinop’taki mitingi öncesi polis tarafından gözaltına alındı ve Cumhurbaşkanı Sinop’tan ayrılıncaya kadar da polis gözetiminde tutuldu.

Hakan Akıncı, serbest bırakıldıktan sonra yine kendi sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamasında; “Yine Reis yapacağını yaptı! Bugün benim dört polis nezaretinde gözaltında tutulmama sebep oldu! Kendi gücünüzü küçümsemeyin! Büyük makamların korkusu olabilirsiniz” diye paylaşımda bulundu.

Parlamentohaber.com | Korku yok!

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı