‘Herhangi bir canlıya zarar veren hiç kimseyi desteklemem’

Sosyal medya üzerinden paylaştığı belgesel nedeniyle ‘PKK propagandası’ndan ifade veren oyuncu Hazar Ergüçlü, “İyi niyetle

‘Herhangi bir canlıya zarar veren hiç kimseyi desteklemem’
Yayınlama: 31.10.2017
1
A+
A-

Sosyal medya üzerinden paylaştığı belgesel nedeniyle ‘PKK propagandası’ndan ifade veren oyuncu Hazar Ergüçlü, “İyi niyetle vermek istediğim desteğin bu yönde bir sonuca ulaşmasından büyük üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim” dedi.

Ergüçlü hakkındaki soruşturmayı savcılık takipsizlikle sonuçlandırdı. Ergüçlü sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “Sosyal medya hesaplarımı zaman zaman genç ve yetenekli insanları desteklemek amacıyla kullanıyorum. Bundan iki yıl önce bir takipçimden gelen belgeseli de bu amaçla repost ettim, yaptığım yanlış içeriğine hâkim olmadığım bu belgeseli sorgulamadan yayınlamaktı. Sonrasında gelen bir uyarıyla da bu içeriği hemen kaldırdım. İyi niyetle vermek istediğim desteğin bu yönde bir sonuca ulaşmasından büyük üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim. Sevgisiz, şefkatsiz hiçbir şeyin içinde var olmadım, olmayacağım. Herhangi bir canlıya zarar veren hiç kimseyi, hiçbir örgütü vs. desteklemem söz konusu bile olamaz elbette. Bu, takipsizlik kararıyla savcılık tarafından da onaylanmıştır. Dünyaya sevginin hükmedeceği günlerin umuduyla sadece işimi yapıyorum. Sevgiler.”

Parlamentohaber.com | Korku yok!

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı