Nevşehir’de şikâyetçi şahsın evine tanımadığı üç şahsın gelerek evini aradıklarını ve kendisini darp ettiklerini, cep telefonunu ve 140 TL parasını alarak kaçtıklarını beyan etmesi üzerine şüpheliler yapılan çalışma neticesinde yakalandı.

FİB Haber’dee yer alan habere göre; Nevşehir’de şikâyetçi şahsın evine tanımadığı üç şahsın gelerek evini aradıklarını ve kendisini darp ettiklerini, cep telefonunu ve 140 TL parasını alarak kaçtıklarını beyan etmesi üzerine şüpheliler yapılan çalışma neticesinde yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce şikâyetçi şahsın evine tanımadığı üç şahsın gelerek evini aradıklarını ve kendisini darp ettiklerini, cep telefonunu ve 140 TL parasını alarak kaçtıklarını beyan etmesi üzerine şüpheliler yapılan çalışma neticesinde tespit edilerek Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınmışlar, Gözaltına alınan (yabancı uyruklu) S.F. ve Sa.G. ve Se.G. isimli şahıslar hakkında Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliği ekiplerince “Kasten Yaralama ve Yağma” suçlarından Adli işlem yapıldı.
Kaynak: FİB Haber