NİHAT GENÇ’E AĞIR KÜFÜRLER

NİHAT GENÇ’E AĞIR KÜFÜRLER
Yayınlama: 11.08.2017
212
A+
A-

Diken.com yazarı ve Yenişafak tencerecisi Levent Gültekin, Nihat Genç’in yazdığı bir yazı üzerine kendisini arayıp ağır küfürler etti.

Şirin Payzın’ın CNNTürk programlarında boy gösteren, Diken.com yazarı ve Yenişafak tencerecisi Levent Gültekin, Nihat Genç’in yazdığı bir yazı üzerine kendisini arayıp ağır küfürler etti.

Gültekin, dünkü Hürriyet Gazetesi’nde ise ünlü röportajcı Ayşe Arman’a röportaj vermiş. Röportajın en dikkat çekici kelimeleri şunlar: ‘Ben küfür etmem’.

Nihat Genç, küfür olayını Odatv’de şu cümlelerle yazdı:

HAYATIMDA İLK DEFA BİRİSİ TELEFONDA YÜZÜME KARŞI BU KÜFÜRLERİ EDİYOR

Yazımda salon adamı özentili kılıklı üç adamın ismini verdim, görmedim, ama kesinlikle tahmin ediyorum, bu salon adamı özentili kılıklı üç adamın traktör tekerleği büyüklüğünde mücevherli bir İsveç saati taktığından eminim.

Derken kendisini kamuoyunun Şirin Payzın’ın programlarından tanıdığı Levent Gültekin denilen Türk Büyüğü beni aradı.

Tabii ki ağzımın payını vermek için.

Telefon konuşmasını şu veciz cümlelerle bitirdi: ‘.mına koduğumun çocuğu, .iktiğimin adamı…’

Çok meşhur bir telefon taşıyorum ve hayatımda ilk defa birisi telefonda yüzüme karşı bu küfürleri ediyor.

Levent Gültekin’in telefonda küfrettikten sonra Nihat Genç’e attığı mesaj…

İşte o mesaja “Küfür için kusura bakma” diye başladığının ekran görüntüsü:

Gültekin küfür olayından sonra twitter’dan yazdıkları

Gültekin küfür olayından sonra twitter'dan yazdıkları

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı