SON DAKİKA

Kahramanmaraş’ta Korkutan Deprem! Adıyaman ve Kahramanmaraş Çevresinde Hissedildi

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Bu haber 20 Ekim 2022 - 14:52 'de eklendi. Son Güncelleme20 Ekim 2022 - 16:14
Abone ol

Avrupa Sismoloji Merkezi verilerine göre Adıyaman ve Kahramanmaraş çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA 

Kahramanmaraş Pazarcık’ta, saat 14.34’te gerçekleşen 4,5 büyüklüğünde depremin ardından valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır.

VALİLİK: OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

Kahramanmaraş Valiliği, merkez üssü Pazarcık ilçesi olan 4.5 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı. Depremde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

Atatürk'ün Katilleri - Hüseyin Hakkı Kahveci

“Pazarcık ilçemizde 20.10.2022 saat 14.34’te meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Kahramanmaraş Afet Çalışma Gruplarımız tarafından tarama çalışmalarına ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde devam edilmektedir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah her türlü afetten korusun.”

BUGÜN ÇOK OKUNANLAR

BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR