İzmir Atabey19 Türk Ocakları’ndan Maddi Durumu Sıkıntılı Ailelere Ücretsiz Matematik Dersi

Atatürk Devlet Algoritmasını benimseyen Partiler üstü kuruluş Atabey19 Türk Ocakları İzmir şubesi, maddi durumu iyi olmayan ailelere ücretsiz matematik dersi verileceğini açıkladı.

İzmir Atabey19 Türk Ocakları’ndan Maddi Durumu Sıkıntılı Ailelere Ücretsiz Matematik Dersi
Yayınlama: 12.12.2022
Düzenleme: 12.12.2022 20:57
40
A+
A-

Partiler üstü kuruluş Atabey19 Türk Ocakları İzmir şubesi, maddi durumu iyi olmayan ailelere her cumartesi günü derneğimizde Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Öğretmenlerimiz Vuslat Topçu Hanım ve eşi Hüdayi Kayhan Bey öncülüğünde ücretsiz matematik dersi verilmeye başladığını duyurdu.

Cumhuriyet ve eğitim köyden başlanarak mı bitecek ya da taşımalı eğitim bizim içimizdeki Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini bitirebilecek mi ? Okul sadece devletin belirlediği sınırlardan mı oluşuyor sizce?

Bence okul her yerdedir. Bilgiye aşık, öğrenmeye istekli zihinler kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’de de belirtildiği  gibi Bakara suresinin anlatılmış aslında   baktık ama görmedik mi acaba ? veya biz neyi anladık?  Bakara Suresi bizlere, bak ara  demiyor mu aslında… 

Yüce Allah’ın  ilk emri:  Oku Ya .Muhammed değil mi? 

İzmir ve İzmir’e bağlı birçok ilçede  8500 adet dernek var belki de daha fazla. Ama topluma faydalı dernekler ve kendi içinde kütüphanesini oluşturan kaç tane faydalı dernek var.. Yalandan değil gönülden, para almadan, İzmir ve çevresindeki bilgi yüklü müzelere ücretsiz olarak geziler düzenleyen kaç tane dernek var.. Soruyorum topluma ve insana faydalı aktif faal çalışan  İzmir’de kaç tane dernek var ? 

Gerçekten Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkleri olmak öyle kolay değil.  Canım İzmir’de  herkes bir xyz partisi rozeti takmış yakasına ya da bir fular var boynunda hanımefendinin , yada  beyefendinin  ağzında bir pipo… Sorsan en büyük milliyetçi o, sorsan en büyük Atatürkçü o, ama Atatürk’ten ve devrimlerinden haberi yok bu kişilerin  hepsi hikayeden ibaret bana göre aslında. Ne yaptın Atatürk için, ne yaptın bu vatanın öz evlatları için diye? Sorunca bay çok bilmişlere ya da bayan çok bilmişlere kem küm ediyorlar. Sonra da sus pus oluyorlar. İşte hepsi şov hepsi görüntü benim gözümde. Bunların topundan Barış Manço abimizin dediği gibi cacık olmaz hemşerim. 

Atabey Türk Ocakları İzmir İl Beyliği olarak Devlet desteği beklemeden, zengin bir iş adamından yardım istemeden partisiz  öz Atatürk Devlet algoritmasını benimseyerek her cumartesi günü bundan sonra derneğimizde Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz Öğretmenlerimiz Vuslat Topçu Hanım ve eşi  Hüdayi Kayhan Bey öncülüğünde ücretsiz Matematik derslerimiz başlamıştır.

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı