Diyanet İşleri Başkanlığı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, Afganistan'ın Mezar-ı Şerif kentinde yetimhane açtı. Yetimhanedeki çocuklara Kur’an ve Türkçe dersleri verildiği öğrenildi.
20.09.2023
0
22
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, 36,4 milyar TL’lik 2023 yılı bütçesinin yüzde 82’sini tükettiği ortaya çıktı. Diyanet harcamaları birçok bakanlığı geride bıraktı.
17.09.2023
0
31
"Hatay, Türkiye topraklarına katıldığında ilk yapılan iş ezanın yasaklanması oldu. Yani Fransız'ın yapmadığı zulmü bu topraklarda yaptılar" diyen imam Halil Konakçı hakkında inceleme başlatıldı.
14.08.2023
Diyanet İşleri Başkanlığı, İmam Halil Konakçı Hakkında İnceleme Başlattı için yorumlar kapalı
49
Diyanet İşleri Başkanlığı, Samsun Aşıkkutlu Dini İhtisas Merkezi’nde akademi eğitimi alan 118 kişilik 1’inci dönem aday din görevlileri için yemek hazırlama ve servisi için 2 Ağustos tarihinde ihaleye çıktı. Pazarlık usulüyle yapılan 2 milyon 142 bin 621 TL’lik ihaleyi İlhan Aytaç, isimli bir iş insanı aldı.
13.08.2023
Diyanet’in 2 Milyon TL’lik Yemek İhalesini Kızılay Yöneticisi Aldı için yorumlar kapalı
48