Avrupa Parlamentosu’nda vekili ırkçı Yunan milletvekili Lagos, Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda Türk bayrağını yırttı.

Türkiye’nin her istediğini yaptığını ve Yunanistan’a akın akın göçmen gönderdiğini savunan Yunan vekil, büyük bir provokasyona imza atarak Türk bayrağını yırtma küstahlığında bulundu.
Brüksel’de düzenlenen Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nun “Yunan Adalarında İnsani Durum” başlıklı oturumunda, bölgedeki göçmenlerin durumu ele alındı.
Logas, “İşte bu Türk bayrağı, bununla ne yapılır, yırtıp atılır. Bu artık bir son vermeliyiz” diyerek büyük bir provokasyona imza attı.
Yunanistan’ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisi’nin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Loannis Lagos, “Kimsenin burada Yunan vatandaşlarının durumunu konuştuğunu duymuyoruz. Herkes göçmenlerden bahsediyor, Yunan vatandaşlarının hakları ne olacak?” diyerek tepki gösterdi. Lagos, Yunan vatandaşlarının yüzde 70’inin yasa dışı göçe karşı olduğunu, ülke halkının göçmenler tarafından saldırılara uğradığını iddia etti.