İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Aytun Çıray sosyal medyada yayılan ‘Meral Akşener’e Başkan Yardımcılığı teklif edildi ve bu teklif Akşener tarafından kabul edildi’ haberlerine ilişkin açıklama yaptı.
“Sosyal medyada hangi güçlerle ilişkili olduğu meçhul hesaplar üzerinden sayın Genel Başkanımız amacı yıpratma olan bir operasyonun merkezine yerleştirilmek istenmektedir” diyen Çıray, söz konusu haberleri “tamamen yalan, yanıltıcı ve gerçek dışı” olarak niteledi.
Çıray, “Milletimizin de öncelikle bizim yaptığımız açıklamaları dikkate almasını temenni ediyor ve bekliyoruz” dedi.
AKP DE YALANLADI
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, İYİ Parti lideri Meral Akşener’e başkan yardımcılığı verileceği iddialarıyla iligli konuştu. Ünal, iddiaları yalanlayarak, “Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil.” dedi.
Yazparov adlı Celal Eren Çelik ismi adına paylaşılan twitler dün twiter hesabı üzerinden haber sitesi destekli olarak yayınlanmıştı .
Tepkiler gecikmedi . Çünkü Ankara kulislerinde böyle bir bilgi hiç konuşulmamıştı .
Oltaya düşenler arasında Nevşün Mengü de vardı.