Türkiye Kan Ağlıyor: Şehit Sayısı 5’e Yükseldi!

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimizin sayısı 5’e çıktı.

Türkiye Kan Ağlıyor: Şehit Sayısı 5’e Yükseldi!
Yayınlama: 24.05.2022
40
A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını duyurmuştu. Yaralı 2 asker hastanede şehit düştü. Şehit sayısı 5’e yükseldi.

5 ŞEHİT AYNI KAREDE

Şehitlerimizin isimleri şöyle:

  • Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan
  • Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya
  • Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli.

MILLI SAVUNMA BAKANI HULUSI AKAR, SEHITLER ICIN TAZIYE MESAJI YAYIMLADI.
FOTO-ANKARA-DHA

HULUSİ AKAR SINIR HATTINA GİTTİ

Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Pençe Kilit operasyonunda teröristlerin hain saldırısının ardından bölgedeki karadan ve havadan operasyonların devam ettiği, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Orgeneral Musa Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte sınır hattına gittiği öğrenildi.

ŞEHİDİN BABA EVİNE ACI HABER ULAŞTI

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay’ın acı haberi, İskenderun’a bağlı Modern Evler Mahallesi’nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi.

ŞEHİDİN EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Şehit Kapılay’ın evine Türk bayrakları asıldı. İskenderun ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, taziye çadırı kurdu. Şehidin annesi Sevinç ve babası Erkan Kapılay’ın yakınları, acı haberle taziye evine akın etti.

PENCE KILIT OPERASYONUNDA PKK’LI TERORISTLERLE CIKAN CATISMADA SEHIT DUSEN PIYADE UZMAN CAVUS BICAN KAPILAY’IN ACI HABERI HATAY’IN ISKENDERUN ILCESINDE YASAYAN AILESINE ULASTI.
FOTO: ISKENDERUN (HATAY), (DHA)

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı