ÖDP, sendikalı oldukları gerekçesiyle işlerinden atılan TÜMTİS’li işçilere destek ziyaretinde bulundu

HABER MERKEZİ
Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Antep İl Yönetim Kurulu ve Gençlik Muhalefeti üyeleri sendikalı oldukları gerekçesiyle darp edilerek, işten çıkartılan TÜMTİS’li işçilere destek ziyaretinde bulundu. ÖDP Antep İl Başkanı Remzi Kurtulmuş direnişteki işçilerin sorunları dinleyerek, “Mevcut iktidar, sermaye güçlerinin, patronların ve iş birlikçilerin iktidarıdır. Emek güçlerinin yapması gereken ise bu gibi direnişlerin sonuna kadar yanında olarak her türlü dayanışma örneği ortaya koymasıdır” ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, ÖDP’nin her anlamda emekçilerin yanında olacağını söyledi.
Gençlik Muhalefeti Üyeleri ise işçilerle her zaman dayanışma içerisinde mücadele edeceklerini vurgulayarak, “Devrimci gençler emekleri hiçe sayılan işçilerle her zaman dayanışma içerisinde olacaktır” dedi.
Şirketten ‘şükretme’ çağrısı
Babacanlar Kargo Şirketi de “Babacanlar Kargo olarak en büyük ilkemiz; yediğimiz ekmeği öpüp başına koyanın başımızın üstünde yeri vardır” pankartı asarak işçilerin direnişine yanıt verdi.