4 Emniyet Müdürü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden İlişiklerini Kesti

2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’nden rütbe alarak 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden 7 emniyet müdüründen 4’ü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden ilişiklerini kesti.

4 Emniyet Müdürü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden İlişiklerini Kesti
Yayınlama: 24.09.2021
226
A+
A-

Sabah’tan Emir Somer’in haberine göre; 14 Eylül Salı günü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün kadrosunda görevliyken rütbe alarak 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’nden 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden 7 emniyet müdüründen 4’ü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden ilişiklerini kesti.

DÖRT İSİM, POLİS BAŞMÜFETTİŞİ OLARAK DEVAM EDECEK

Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nden sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Yazgan, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Güngören ve Zeytinburnu İlçeleri’nden sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gürhan Kaya, Maltepe, Adalar, Kartal, Pendik ve Tuzla İlçeleri’nden sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Aldemir ve rütbe alarak 1. Sınıf Emniyet Müdürü olan Ahmet Cengiz Koçak, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden ilişik kesen dört emniyet müdürü oldu. Dört isim, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na bağlı Polis Başmüfettişi olarak görevlerine devam edecek.

Rütbe alarak 1. Sınıf Emniyet Müdürü olan; Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri’nden sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cihat Dağdeviren, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü olan Koray Şensoy ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği’nden sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kayhan Ay ise mevcut görevlerine devam ediyor.

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı