Özakça’nın annesi ve Gülmen’in kardeşi gözaltına alındı

Semih Özakça’nın annesi Sultan Özakça ve Nuriye Gülmen’in kardeşi Beyza Gülmen gözaltına alındı.

Özakça’nın annesi ve Gülmen’in kardeşi gözaltına alındı
Yayınlama: 04.08.2017
2
A+
A-

KHK’yle ihraç edilmelerinin ardından ‘işimi geri istiyorum’ talebiyle Ankara’daki Yüksel Caddesi’nde eyleme başlayan, taleplerinin karşılanmaması üzerine eylemlerini açlık grevine dönüştüren ve ardından tutuklanan eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça 149 gündür açlık grevinde.

Gülmen ve Özakça’ya destek için her gün Ankara Yüksel Caddesi’nde eylem yapan Yüksel direnişçilerinden Veli Saçılık, bugün gerçekleştiren eylemde Semih Özakça’nın annesi Sultan Özakça ve Nuriye Gülmen’in kardeşi Beyza Gülmen’in gözaltına alındığını duyurdu.

Saçılık, Twitter adresinden gerçekleştirilen eylemin videosunu paylaşarak şunları söyledi: “Semih Özakça’nın annesi Sultan Ana, Nuriye Gülmen’in kardeşi Beyza ile birlikte toplam dört kişi Ankara Kızılay’da gözaltına alındı.”

Semih Özakça’nın annesi Sultan Ana, Nuriye Gülmen’in kardeşi Beyza ile birlikte toplam dört kişi Ankara Kızılay’da gözaltına alındı. https://t.co/9kq4rWVC1R

— VeliSaçılık (@velisacilik) 4 Ağustos 2017

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı