21 Yaşındaki İki Genç Yaşamına Son Verdi

Kayseri ve Gaziantep’te 21 yaşındaki iki genç intihar etti. Kayseri’deki genç hayatını kaybederken, Gaziantep’teki gencin ise hayati tehlikesi devam ediyor.

21 Yaşındaki İki Genç Yaşamına Son Verdi
Yayınlama: 09.05.2021
31
A+
A-

Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Alpaslan Mahallesi’nde müstakil bir evde meydana gelen olayda, 21 yaşındaki E.Ç. kendini ağaca asarak intihar etti. 

Yapılan ihbarla olay yerine gelen 112 ekipleri, E.Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri ise olayla ilgili olarak işlem başlattı.

BİR İNTİHAR DA GAZİANTEP’TE

Olay, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Bayatlı kırsal mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören Dede G., ailesiyle bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın ardından genç, pompalı tüfeği çenesine dayayarak tetiğe bastı. Silah sesini duyan ailesinin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste yapılan müdahalenin ardından ameliyata alınan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İntihar olayı ile ilgili jandarma ekiplerinin soruşturmasının devam ettiği belirtildi .

Türkiye'nin siyaset, medya ve gerçekçi haberlerinin yer aldığı haber portalı